fredag 16 juli 2021

Regn!

Bäst som jag låg där i min badenbaden-stol och läste på eftermiddagen idag, så drog det in svarta moln på himlen. Sen vräkte det plötsligt ner regn. Vilken välsignelse! Vilken befrielse! 

Det kändes som en rejäl skur, men i regnmätaren blev det inte så mycket som jag hade hoppats. 


Fast jag får ändå säga att det blev tillräckligt mycket för att ge både mig och min trädgård lite andrum. Luften blev onekligen fräschare och jorden mindre dammig. Törs man hoppas på att det kommer en skur till ikväll? Det är fortfarande ganska mulet ute. 


Efter regn kommer... sniglar. Dags att ta sig en liten kvällsrunda i trädgården.

4 kommentarer:

  1. Åh, lyllo er, som fått regn! Här lovades en åskskur på eftermiddagen i går, men icke, den gick förbi..

    Underbara kastruller du fått, de väcker verkligen "vill-ha" begär för mig... Får invänta en jämn födelsedag kanske... ;)
    /Kram Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, regn är verkligen en lyxvara nuförtiden. Vi har också blivit lovade åskskurar flera dagar i rad, men det här var första gången det faktiskt kom något.

      Radera
  2. Vilken lycka. . .här spår vädergubbarna i sump. . .regnet o åskan som utlovas ser vi inte en skymt av! Jag längtar och längtar och dansar regndansen. . . men inget tycks hjälpa!
    Ha det så bra och njut!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Innan jag blev med trädgård hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle sitta här och längta efter regn på semestern. Men nu gör jag det nästan hela tiden. :-)

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!