fredag 27 augusti 2021

Helgbukett

Maken tyckte det var synd att ändra på ett vinnande koncept och gav mig en bukettprenumeration på min födelsedag även i år. Bästa presenten! Det är så himla lyxigt att få gå ner till byns finaste lilla blomsteraffär på fredagarna och plocka upp en färdigbunden bukett. Extra fint är det nu, när jag är ledig på fredagar och kan hämta den redan vid lunchtid. Helgkänslan infinner sig liksom omedelbart och bums. 


Veckans bukett går i en ljuvlig färgskala, med höstiga inslag. Primadonnan i hela buketten är dahlian 'Wine-eyed Jill', som plockar upp alla andra färger så fint. Jag har faktiskt också en dahlia av den här sorten i min trädgård, men den vill inte blomma alls i år. Iallafall inte än. Vi får väl se om den kommer. 


"Är köket färdigt nu?" undrar ni säkert. Nä... Det visade det sig nämligen att den nya listbiten inte alls var betsad i samma ton som de övriga listerna, och det såg ju onekligen lite lattjo ut. Ett par dagar till med ofärdigt kök, alltså. Det börjar nästan bli lite komiskt med den här köksrenoveringen. Ska den aldrig ta slut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!