lördag 18 september 2021

Blommig lördag

Som vanligt så här års trappar jag ner mitt trädgårdsintresse och börjar lägga mer och mer fokus på att göra det mysigt inomhus. Idag har jag småplockat och städat mest hela dagen, och nu luktar det gott av såpskurade golv i hela huset. (Ja, nästan överallt iallafall.) Som pricken över i tog jag sekatören med mig ut i trädgården och fyllde en hel vas med Otto's Thrill-dahlior. Maffigt så man nästan trillar baklänges, eller hur? Så mysigt att man kan ta in trädgården, så att man får njuta av det fina som blommar inomhus också. 

Ute på glasverandan har den gula krukrosen börjat blomma om. Den fick maken på skolavslutningen i juni, och sedan dess har den växt till sig både på bredden och höjden. Roligt att den blommar igen. 

Blomtemat fortsatte när vi var i affären, då jag plockade några blomformade godisbitar från lösvikten. De var ärligt talat inte jättegoda, men de var ju så fina! 


Det har varit en blommig lördag helt enkelt, och imorgon fortsätter jag det temat med en inbokad playdate på Flyinge Plantshop. Då kanske mitt trädgårdsintresse vaknar till liv lite grann igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!