onsdag 27 oktober 2021

Tjurar lite

Nu sitter jag och tjurar lite. Har Blogger börjat smyga in reklamlänkar, som man hamnar på när man försöker komma in på Fröken Gröns Blogg? Eller har min blogg blivit kapad av något marknadsföringsföretag? Nu har jag hört det från tre olika håll, och jag upplever det dessutom själv ibland, när jag klickar för att öppna "fönstret" med era kommentarer. Ibland hamnar jag på svenska (förvisso oförargliga) sidor, och ibland hamnar jag på en reklamsida för ett stort kinesiskt IKT-företag. På den sistnämnda sidan står det dessutom att man ska skriva in ett lösenord. Varför i hela friden har det blivit så här?


Jag har förstått att det går att komma runt problemet om man klickar TVÅ gånger på Fröken Grön-länken, och jag har också förstått att det bara är ibland och från vissa elektroniska enheter som problemet uppstår. Frågan återstår ändå: Vad i allsin dar ska jag göra för att få bort detta otyg? Förslag mottages med tacksamhet. Tack på förhand. 

7 kommentarer:

 1. Ja, opleves også fra en iPad hvis man kommer til at trykke på højre side af bloggen - uden link 🙃

  SvaraRadera
 2. Ja jag har märkt det hos dig och andra. Men klickar man två gånger så funkar det. Mystiskt./ Pia

  SvaraRadera
 3. Jag har också råkat utför det tyvär..

  SvaraRadera
 4. Også jeg opplever det samme når jeg skal åpne bloggen din, men heldigvis går det bra ved andre forsøk :-) Jeg bruker en stasjonær pc når jeg leser blogg, men har ikke oppdaget dette hos andre blogger ennå. Håper du finner ut av problemet, men kanskje betyr det ikke så mye. Håper du fortsetter å skrive din jettetrevliga blogg!

  SvaraRadera
 5. Det är inte bara din blogg som har detta problem, liknande finns på flera. Så trist... och lite otäckt!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. När jag klickar in mig så försvinner första sidan efter en sekund men klickar man ytterligare en gång så fungerar det. Också mkt märkligt.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!