torsdag 28 oktober 2021

Nu tar vi torsdag

Tack för alla kommentarer på gårdagens inlägg. Jag förstår fortfarande inte om jag själv kan göra någonting aktivt för att ändra på problemet, men det lättar mig ändå lite att höra att det är så på flera andra bloggar. Det enda jag kan säga just nu är att ni får klicka två gånger för att komma rätt, eller läs vi Bloglovin', Feedly eller någon annan rss-tjänst. Så läser jag själv bloggar, och där är det aldrig några problem med smygreklamlänkar. 


Nu tar vi torsdag i stugan. Minifredag för mig, som är ledig imorgon. Då ska det visst bli hyfsat varmt och lite sol, så jag ska nog passa på att tömma krukor och kratta upp lite löv i trädgården innan trädgårdstunnan töms för sista gången den här säsongen. En och annan podd hinner jag nog också klämma, medan jag stökar runt. Lovely!

1 kommentar:

  1. Jag har nåt liknande problem på min blogg, ungefär varannan gång jag går in på den händer det, o då får jag gå ut o så in igen o då funkar det. Trist men jag har heller ingen aning om hur man skall bli av med det.. :(
    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!