söndag 17 april 2022

Trädgårdsväder och snyggt påskgodis

Åh, vilken ljuvlig utedag det blev idag. Ännu skönare väder än igår, faktiskt. Jag har varit ute i trädgården i fem timmar och känner mig både väderbiten och så där härligt kroppstrött som man blir när man gräver i komposthögen och kör ut jord med skottkärra i flera timmar. Belöningen kommer nu, när jag får ligga raklång i soffan och mumsa påskgodis. 


I år har jag bara gått på utseende när jag inhandlade påskgodis. Det är ju viktigare att det är snyggt än att det är gott, hihi! Nougatägg med krispigt skal av choklad, mandelägg doppade i vit choklad och vaniljpuder och marsipankulor rullade i socker. Sicken tur att det faktiskt är ganska gott också. 


Påskens godaste godis har annars varit skumma höns, som består av helt perfekt krämiga marshmallows med knastrigt sockrigt skal. Fast de tog visst slut redan på Skärtorsdagen...


Så vansinnigt lyxigt att vi har en ledig måndag framför oss imorgon. Blir det en trädgårdsdag till, tro? Min stackars kropp är helt i chock och hoppas säkert slippa, hihi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!