onsdag 5 oktober 2022

No more Hotel California

Idag har maken förbarmat sig över vår frysbox i källaren. Det är dit påsar med ouppätet korvbröd, burkar med hemgjort äppelmos och stumpar av gammal julskinka går för att dö. Vi kallar den för Hotel California. Det som checkas in checkas aldrig ut. De senaste åren har den istället mest fungerat som kvarterets i särklass dyraste arbetsbänk. Den är nämligen alldeles utmärkt att stå och greja vid, men samtidigt står den ju där och tickar pengar. Fast nu så här i tider av elkris kändes det inte rimligt längre, så från och med idag är den avstängd. Glad är jag som slapp vara hemma och tömma eländet. Att lägga upp en bild på en sunkig frysbox kändes onödigt socialrealistiskt, så jag bjuder på en vacker dahlia istället. 


Nu ska bara den sista isklumpen smälta, och sen är det minsann no more Hotel California. Men som arbetsbänk duger den ju absolut i fortsättningen också. 

2 kommentarer:

 1. Smart tänkt. Man får hitta på allt möjligt för att sänka elkostnaderna. Vilken fin dahlia, mina blev ju inte alls som jag tänkt. Vad jag skulle ta för tyg till den gröna stolen är antingen ett randigt tyg eller ett blommigt. https://www.skroten.se/produkt/mobeltyg-taura-fg-17-84/ eller https://www.pinterest.se/pin/244320348505503609/ Ha en fin dag/ Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oooooh, fina tyger! Tack för tips! 💚
   Jag brukar hålla mig till klassiskt randigt och rutigt, men den här gången är jag nog också inne på något blommigt.

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!