lördag 27 maj 2023

Blomsterfägring och chokladpraliner

Det har varit om än ännu härligare sommarväder i vår del av Skåne idag. Mina föräldrar har varit här under dagen, och med sig hade de en ljuvlig ampel inköpt på torget i Karlskrona. Jag hängde upp den utanför ytterdörren på baksidan, där det verkligen behövdes lite blomsterfägring sedan jag städade bort alla påskliljor för flera veckor sedan. 


Pappa körde på sin tradition att trolla fram helt fantastiska handgjorda chokladpraliner. De är inte bara fina, de smakar underbart också. Och på insidan av kartongen sitter det små handskrivna skyltar med smakerna. Prinsesstårta i chokladpralinform tar nog nästan priset ändå. Smaken är verkligen spot on


Ikväll är det en sådan där ljuvligt stilla sommarkväll, när man nästan inte vill gå in. Jag har vattnat lite krukor och bara strosat runt och insupit allt det ljuvliga. Det är ju trots allt fortfarande bara maj, och det känns som om man har eoner av njutbar sommartid framför sig. Bästa känslan. 


Imorgon ska det "bara" bli 17 grader, men det kan ju vara en lite mer lagom temperatur för lite trädgårdsarbete. För det tror jag nog att det blir. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!