onsdag 27 december 2023

Det ena behöver inte utesluta det andra

Ja jisses, gårdagen blev verkligen en riktig slapparedag. Jag gjorde inte många knyck, utan förflyttade mig bara mellan sängen och gottebordet, soffan och kylskåpet. Desto mer aktiv har jag varit idag, med besök både på soptippen, bilbesiktningen (skåpbilen gick igenom), läkarmottagningen (jag gick igenom) och C4 Shopping. Puh! På det sistnämnda stället lyxade jag till det med en sprillans ny toalettborste från Clas Ohlson. Mellandagshopping när den är som allra bäst, hihi!

Ranunklerna jag köpte till julafton är fortfarande makalöst praktfulla. Är inte detta den ultimata julröda färgen, så säg? Fast till nyår vill man nog ha lite krispigare färger. Jag såg på Instagram att floristfröken F redan har fyllt byns finaste lilla blomsteraffär med våriga tulpaner. Törs man säga att man känner ett uns av längtan börja spira i kroppen? Konstigt hur den där känslan alltid kommer som ett paket på posten, så snart julhelgen är över. Fast städar bort julen gör jag inte än på ett tag. Jag ser det snarare som en period då säsongerna liksom får överlappa varandra. Det ena behöver ju inte utesluta det andra. 


Det är oroväckande mycket snask kvar på gottebordet. Ännu mer oroväckande är det med tanke på att jag är gift med en diabetiker och kommer att behöva äta upp allt själv... It's a dirty job, but someone's gotta do it. 


Jag har ledigt en hel vecka till, vilket känns makalöst lyxigt. Det finns gott om tid både för aktiviteter och nya slapparedagar. Som sagt, det ena behöver ju inte utesluta det andra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!