fredag 16 februari 2024

Avtackning och blomsterlycka

Igår "bidde" det minsann inget inlägg, för då var jag ute och rumlade till way past my bedtime (läs: klockan 22:00). Vi hade avtackning av en långvarig och mycket kär kollega på jobbet och firade av henne storligen med middag på Fabrik, som är nordöstra Skånes i särklass mest spännande restaurangupplevelse. De har ett väldigt trevligt koncept med smakrika "mellanrätter" i lyxig miljö med härligt avslappnad atmosfär. Donnan på bilden är inte min kollega, utan en fönsterspegling av ett fotografi som ingår i ett fotoprojekt av Osby-profilen Matthias Lavesson. 


Idag har jag jobbat hemma i soffan i sällskap av alla-hjärtans-dag-blommorna, som maken kom hem med i torsdags. Buketten hade visst börjat med att det skulle vara en ensam röd ros, men i konspiration med förträffliga floristfröken F på byns finaste lilla blomsteraffär, så utvecklades det till något annat, som båda vet att jag gillar. 


Det finns nog ingen som är så tacksam att ge bort blommor till som jag. Jag blir lycklig ända in i hjärteroten. Hur ljuvligt är det inte att skåda en anemon djupt i ögat?


Och nu hälsar vi ännu en fredag välkommen. Att tiden går snabbt bryr jag mig inte om att konstatera längre. Det bara är så. Happy Friday, allihopa everybody!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!