fredag 8 mars 2024

Hemmakontor

Idag har jag haft hemmakontor hela dagen. Min arbetsplats är nästan alltid soffan, som faktiskt erbjuder den allra bästa arbetspositionen för min rygg. Jag pallar upp kuddar vid ett armstöd och sitter med raklånga ben och datorn i knät på en sådan där datorbricka med kudde från IKEA. Det funkar hur bra som helst, och jag kan bokstavligt talat sitta och jobba i timmar utan att bli stel. Om någon hade kommit in i rummet hade de nog tyckt att det såg slappt ut, men jag är effektiv som attan och tappar ofta uppfattningen om tid. Sen jobbar jag undan allt som finns på min att-göra-lista (som ofta är lång) och i mina digitala inkorgar (som ofta är fulla), och när jag är klar med allt flexar jag ut och tar helg. Idag hann klockan bli halv fyra innan jag var klar. Det är dock en vansinnigt skön känsla att stämpla ut, när man vet att inget ligger kvar och skvalpar.


Och när datorlocket är stängt, förvandlas soffan från arbetsplats till plats för fredagshäng. De tvära kasten har jag inget som helst problem med, för jag har verkligen en av- och på-knapp när det gäller jobbet. Nu står den på "Av" ända fram till måndag morgon. Happy Friday, allihopa everybody!

1 kommentar:

  1. Fint hemmakontor du har. Skönt att kunna koppla bort jobbet när du är ledig. Det har jag problem med. Trevlig Helg! Kram Pia

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!