lördag 23 mars 2024

Påskpynt och doften av vår

Jag drog fram påsklådan (jodå, jag har en hel sådan) på vinden i förmiddags och började påskpynta så smått. Det är ju inte ett lika stort projekt som att julpynta direkt, men lite smått och gott är det ändå roligt att ta fram. I lådan hittade jag två loppisfyndade kycklingar, som jag hade glömt att jag hade. De är tufsiga men lite småkul, så de får vara framme i år. 

Runt lunch volonterade jag att köra maken till tågstationen i Hässleholm, med baktanken att ta en liten shoppingrunda direkt efter. Jag hamnade både på Blomsterlandet, Rusta, Jysk och Lidl och kom därifrån med lite smått och gott. Påsken är ju verkligen högsäsong för roligt godis, men nu äter jag ju inte godis längre. Fast i påsk gör jag kanske ett litet undantag, iallafall någon av dagarna. 


Under eftermiddagen har det haglat två gånger, och sen har det varit lite regn och lite sol omvartannat. Men doften av vår är omisskännlig, och då är det ju ändå lätt att ha förtröstan. 


Nu har jag mest stökat upp i hela huset, men påskpyntandet får fortsätta imorgon, för nu känns soffan mer lockande. Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!