fredag 28 juni 2024

Körsbär och karamell

För 15 år sedan fyllde maken jämnt och fick två körsbärsträd i present av sitt grabbgäng med familjer. I synnerhet ett av träden har växt till sig riktigt fint under åren, men några mängder av bär har inget av dem riktigt levererat. Förrän nu. Ett av träden producerar fortfarande inte direkt någonting, men det andra levererar körsbär på ett sätt som vi aldrig har varit med om förut. Ja, jag tror nästan vi har mer skörd i år än sammanlagt de tidigare åren. Både maken och jag älskar körsbär och jublar av lycka. Goda som tusan är de också. Imorgon gäller det nog att plocka av så många som möjligt, innan fåglarna hinner före. 


Jag avverkade sista arbetsdagen före semestern idag, Jag hade mängder av viktig administration att slutföra och var tvungen att försöka hålla mig skärpt, men ju närmare utstämplingsdags jag kom, desto dimmigare kändes min hjärna. Mot slutet hade jag nästan ingen aning om vad jag höll på med, men vi får hoppas att det blev rätt ändå, hihi!


Nu väntar fem lediga veckor bakom hörnet. Känslan så här när all tid ligger orörd framför en är verkligen obetalbar. Ikväll vill jag bara suga på den karamellen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!