lördag 29 juni 2024

Loppisfynd

Det har varit en skön slow lördag. Jag började med att ligga kvar länge i sängen och titta på cheerleader-dokumentären"America's Sweethearts" på Netflix. Onekligen en märklig värld, men ett bra underlag för fascinerande TV. Sen blev det en runda till en av byns lokala välgörenhetsloppisar, där jag sprang på en charmig gammal träskrinda. "Ska du ha den i trädgården?" undrade damen i kassan, och det var ju precis vad jag tänkte. Visst är den lite kul? Jag älskar att den har trähjul.

Jag köpte även en smidesgrunka att spika upp på planket eller laduväggen och sätta en blomkruka i, och en grönvitrutig hemmasydd säck. Den sistnämnda blir bra att förvara förrådet av toalettpappersrullar i nere i källaren, så att de slipper ligga på golvet i pannrummet och drälla. Kul med lite loppisfynd, ändå. Det var faktiskt ganska länge sedan sist. 


Sen blev det lite trädgårdsfix och gräsklippning på eftermiddagen. Näst efter såpskurade golv och rena lakan i sängen är nyklippt gräs min absolut största tillfredsställelse. Ja, kanske rentav den största.

2 kommentarer:

  1. Vous faites toujours de belles trouvailles, j'adore le pot à suspendre !
    Beau week-end.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nous avons de nombreux bons marchés aux puces là où nous vivons. 🙂

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!