lördag 22 juni 2024

Midsommar

Efter vad som känns som flera veckor med regn, blåst och smått kylslagna temperaturer blev midsommarafton precis en sådan där ljuvlig sommardag som man drömmer om att den ska vara. Himlen var blå, solen sken och det var riktigt varmt och skönt ute till sent på kvällen. Vi var åtta stycken som firade dagen tillsammans här hemma i trädgården, och vi avnjöt både lunch, eftermiddagsfika och grillmiddag tillsammans. Så härligt. 


Under midsommardagen har det regnat hela dagen, men det är å andra sidan precis så där som man drömmer om att midsommardagen ska vara. Inte för att vi har haft ont i håret idag, men det är så vansinnigt skönt med en dag utan några som helst krav. Man sover länge, äter frukost länge, äter rester från gårdagen, sover middag och ligger sedan kvar i sängen och äter gamla chips medan man tittar på något slött program på någon av betalkanalerna. På sin höjd plockar man undan lite grejer från gårdagen, men i övrigt har man inget som helst dåligt samvete för att man inte gör något vettigt. 


Imorgon vore det ändå trevligt med lite mer aktivitet. Jag är sugen på en rejäl trädgårdsdag för att ta tag i något av de många projekten jag har i mitt huvud. Fast mest längtar jag efter att bara få vara ute och stöka runt helt planlöst. Ja, en sådan dag får det helt bestämt bli. 

1 kommentar:

  1. Låter som en perfekt midsommarhelg i mina öron! God mat, trevligt umgänge och regn på midsommardagen, ungefär så hade jag med faktiskt!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!