onsdag 25 september 2024

Dubbla turer till Göteborg

Det har regnat rejält i natt, så nu kan vi väl säga att hösten definitivt är här. Jag är kvällstrött och vill mest bara "boa" mig, vilket också tyder på att årstidsskiftet är ett faktum. Inom en snar framtid kommer man väl börja snegla på potentiellt julpynt, men där är jag faktiskt inte riktigt än. Jag kör på med lite grönturkosa toner så länge. 

Imorgon drar jag och ett gäng kollegor till Göteborg för besök på årets Bokmässa. Eller "Tokmässa", som vi har som rubrik för vår gemensamma Messenger-grupp. Det brukar ju vara helt crazy där, men vi kan vara rätt galna själva också, så det blir nog en bra balans. Om jag orkar peta in något blogginlägg när jag kommer hem imorgon kväll återstår att se, men annars får jag väl återkomma med en liten rapport på fredag. 


Maken och jag har ytterligare en göteborgstur inbokad senare i höst, men då blir det övernattning på hotell och tid för både shopping, sevärdheter och god mat. Jag kan inte minnas när jag "gjorde stan" i Göteborg senast. Det känns som att det var mer än 20 år sedan, för de gånger jag har varit där på senare år har det varit i samband med familjeträffar, konserter och bokmässor. Vi har inte bokat in någonting alls, mer än ett besök på en restaurang en av kvällarna. Finns det något kul jag borde se eller någon fin butik jag borde besöka? Jag har verkligen noll koll, så tips mottages med tacksamhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!