lördag 19 oktober 2024

Pumpor och amerikansk deckare

Jag har inte odlat några egna pumpor i år. Däremot köpte jag ett gäng prydnadspumpor på EKO-hallen redan för en månad sen. De var himla billiga där, och jag tänkte att de skulle vara fina att ha när jag skulle höstpynta på borden utomhus. De hamnade i trätråget i smatten, och där har de faktiskt blivit liggande, för det är ju trevligt att ha det lite höstfint inomhus också. Färgerna är ganska neutrala, men till Halloween skaffar jag kanske en orange pumpa och sätter på verandatrappan. 


Idag har det inte gjorts många knop här hemma. Både maken och jag kurerar våra förkylningar och har mest slappat i soffan hela dagen. Men inte mig emot. Jag har haft en riktigt intensiv jobbvecka och tycker det är riktigt skönt att "stänga av" ett tag. Vi har sträcktittat på "Lincoln Lawyer" på Netflix. Jag skulle beskriva den som en helt vanlig klassisk amerikansk deckarserie, men inte desto mindre trevlig för stunden. Det är en sådan där serie med många skådisar man känner igen, men som man inte kan namnge. Ja, förutom Neve Campbell då, som både var med i "Scream"-filmerna och TV-serien "Party of Five" på 90-talet. 


Vi fortsätter nog att ta det lugnt imorgon också, så att vi blir friska nog att pallra oss till jobbet på måndag. Ovan nämnda deckare finns i tre säsonger, så sysselsättningen är redan ordnad. Kanske finns det glass kvar i frysen också. Det går ingen nöd på oss, med andra ord. 

6 kommentarer:

  1. Il n'y a rien de mieux que les citrouilles décoratives pour faire honneur à l'automne !
    Très bon week-end à vous.

    SvaraRadera
  2. God bedring! Vi har begynt å se "Vera", mange sesonger :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! 💚
      Vera är underbar. Älskar engelska deckare.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!