fredag 18 oktober 2024

Två rossliga ruggugglor

På Solhäll sitter två rossliga ruggugglor och snorar. Maken har redan varit hemma i tre dagar, och för egen del tog det fart under natten. Trevliga helgplaner på en loppisrunda i Halmstad och efterföljande övernattning i stuga på Tylösand med Malmö-väninnorna har fått läggas på hyllan. Så typiskt... Men det kommer förhoppningsvis andra helger i höst.


Det får nog bli en bokläsarhelg på hemmaplan istället. Jag började läsa "Stacken" av Annika Norlin redan i slutet av sommaren, men trots att jag verkligen gillar den, så har jag haft en alldeles för lång läspaus. Jag får nog snabbläsa de första 100 sidorna igen, så att jag återbekantar mig med alla karaktärer. Var och en av dem har sin egen historia, och jag vill verkligen ta mig tid och lära känna dem allihop. 


Bilderna i dagens inlägg tog jag förra helgen, och sedan dess har hösten verkligen marscherat fram i rekordfart. Betydligt fler löv ligger nu på marken, och det sista som har blommat i rabatterna börjar ge efter. Vemodigt på ett sätt, men inte så sällan tänker jag att den här perioden är den vackraste av dem alla. 


Ikväll festar vi på Strepsils och Alvedon, och jag lyxar till det ännu lite extra med en iskall Diet Cherry Coke, som äääntligen har kommit till Sverige. Det kan vara det bästa som har hänt mig under hela 2024, faktiskt. Måtte den vara här för att stanna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!