söndag 19 augusti 2012

En bil kommer lastad...

... med grejer från en stor idrottsplatsloppis i Ballingslöv, som vi besökte i förmiddags. Ni vet en sådan där loppis där folk hänger på grindarna och sedan rusar in på gräset som yra vårkossor när startskottet går. Idag blev vi till och med förevigade av en tidningsfotograf i skylift. Lite förnedrande var det allt...

Huruvida mina fynd egentligen är fynd kan man ju fundera på, så här i efterhand. Den där bruna hyllan kändes som ett självklart fynd när jag lade vantarna på det före den där tanten i röd tröja. (Betänketid har man liksom inte på sådana här tillställningar.) Jag såg framför mig hur läckert det skulle kunna bli med lite ärggrön färg och ett stort sortiment av snygga skumbadflaskor och andra finfina badprodukter. Nu när vi lastade ur det här hemma vete katten... Och dessutom har vi ju faktiskt inget badrum med badkar. (Än...)


Då var nog klätterstödet i smide för 30 kronor ett bättre fynd. Det kommer väl till pass i trädgården, där många av mina klätterrosor börjar längta över något att hålla sig i. En pinnstol kan man alltid ha användning för, och den där arbetslampan i cremevitt med grön fot är inte heller så dum. Och terrakottakrukor kan man bara inte ha för många av, eller hur?


Hyllan åker nog iallafall ner i källaren, i väntan på bättre tider. Men tänk den dagen då vi står där med ett nyrenoverat spa där nere, - då kan jag ta fram den perfekta skumbadhyllan och känna mig precis hur nöjd som helst!

12 kommentarer:

 1. Skulle vara kul att se den bilden med kvinnor med vild blick som rusar in på idrottsplatsen.. männen rusar oftare i andra sammanhang, kanske? Eller är jag fördomsfull?

  Fina fynd! Hyllan kommer göra sig bra i spa ´et.

  Marie

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som bra och fina fynd tycker jag.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen19 augusti 2012 17:37

  Utan att veta vad du gett för allt är jag beredd att tycka det är fin fina fynd du gjort idag! (kanske bättre än det som lutar mot ert garage ;))

  SvaraRadera
 4. Fina fynd och tids nog hittar väl hyllan sin plats!
  Men oj vad jag är avis på din bag in bag- de är svindyra här.

  SvaraRadera
 5. Jättefina fynd, tycker jag :)
  Ingen korgstol i sikte? ;)

  Själv missade jag tyvärr denna favoritloppis...

  Kram!

  SvaraRadera
 6. **Va kul att fynda & det hör till att komma hem med minst ett tveksamt "fynd" =) Kramen/Emma**

  SvaraRadera
 7. Fyndet som lutar mot garaget, tycker jag nog är ett fynd av betydelse. Kanske årets fynd...

  SvaraRadera
 8. Ja men det är ju riktiga fynd!! Å bara vetskapen om att någon annan skulle ha hunnit före...det gör ju att sakerna ökar ännu mera i värde!! Skulle ha gjort precis likadant...
  Här diskuterade vi lite i helgen om vi skulle träffas vi släkten och helt sonika byta grejer med varandra...som ett loppis...och sen skänka pengarna till välgörande ändamål. Tanken är inte dum, vi har alla överfulla förråd med "projekt"...
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. hahaha skrattar gott när jag ser bilden framför mig av din början på loppisstarten:)
  Men visst är det en stor förväntan inför varje loppis man går på..
  Skumbadshyllan kommer säkert att fylla sin funktion så småningom.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Alltså, ibland handlar det ju om att komma först!
  Eller ganska ofta om man är som jag=))
  Och du kommer ju att få användning för hyllan sen!
  Kan inte låta bli att skratta eftersom att jag kan se stirrande blickar, skenande människor kasta sig fram och greppa saker i farten.

  Jag ser stolen framför mig ståendes bland blommor bredvid klätterstödet=))
  Så nog är det fynd alltid!

  SvaraRadera
 11. Förväntar mig se dig och sambon på bild i Norra Skåne (eller var det Kristianstadbladet?) nu. Skulle inte förvåna mig om ni var först ut när startskottet gick ;)

  Tycker du ska vara nöjd med fynden. Alla! Växtstödet i smide för 30 pengar var ju ett riktigt fynd. Håller ju för evigt dessutom!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!