fredag 7 juni 2013

Shop 'til you drop

För första gången på hur länge som helst har jag unnat mig en heldag med shopping i Malmö. Trevligt sällskap fick jag med, av mina två härliga svägerskor och en likaledes härlig liten niece. 

Så småningom hamnade vi på Malmös senaste tillskott Emporia, ute vid Malmö Arena. Det var första besöket där för mig, men med facit i hand så känner jag inget större behov av att åka dit igen. Det var visserligen kul att hitta en Sephora-butik att botanisera omkring i, och att Myrorna hade en second-hand-butik mitt bland alla glassiga märkesaffärer, men annars var utsikten från takterrassen det som imponerade mest. Skåne brukar ju förknippas med gula rapsfält, men kolla in det lila fältet på bilden!


Dagens höjdare var annars insikten att det faktiskt bara är fredag, och att vi har ytterligare två lediga dagar framför oss. Lovely, lovely!

4 kommentarer:

 1. Jessica, grannen7 juni 2013 kl. 21:50

  Låter härligt med shopping och trevligt sällskap! Ni gör rätt som myser. Har en spännande sak att berätta, tänkte på Olof direkt jag fick nys om det ;) hoppas se er i helgen :)

  SvaraRadera
 2. Eller hur?! Otroligt skön insikt att det bara är fredag!

  Hade också trevligt shoppingsälskap idag (mamma och dotter) var bara i ett par butiker (bor ju i småstad), men ändå blev jag helt slut! Är såååå glad att intenet finns. Klicka hem, prova i lugn och ro, skicka tilbaka det som inte passar - min melodi precis!

  Trevlig helg! (den är ju kvar)
  /Frida

  SvaraRadera
 3. Fin utsikt..Va fint du har det vid trappan, hosta o pion, passar bra ihop!..hoppas rosorna klarar sej då blir det fint i njurrundeln. Ser att du också köpt en bägarranka.Jag köpte en igår, samma färg.ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Fredagskänslan är härlig!

  Här blir det shopping idag.
  Jag ska för en gångs skull unna mig att köpa mig något nytt=))
  Lite mera krasse ska jag handla på torget också.

  Ha en härlig trädgårdshelg!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!