lördag 8 juni 2013

Symaskinsbord

Jag har länge gått och tänkt att jag måste skaffa ett symaskinsbord att ha i trädgården. Sådana brukar man kunna hitta på var och varannan loppis, men varje gång jag har sprungit på ett som jag gillar så har jag tänkt att "usch, det där är tungt och klumpigt att släpa hem". På Tollarps IF:s loppis idag kom jag äntligen till skott, när jag sprang på ett fint gammalt exemplar från Husqvarna och lyckades pruta ner det till 50 kronor. (Fast släpa hem det var det i ärlighetens namn maken som fick göra...)


Imorgon ska jag skura av underredet och fundera på om jag behöver måla om det, fast jag tror nästan inte det. Det känns nästan som helgerån att montera bort den gamla symaskinen, som är i väldigt gott skick och alldeles bedårande söt. Men tanken är ju som sagt att jag ska använda underredet som blomsterbord i trädgården, och då är det naturligtvis mer praktiskt med en annan bordsskiva. Kanske jag kan spara maskindelen ifall jag ångrar mig.

6 kommentarer:

 1. Åh, vad kul det ska bli att se vad du gör med det!
  Jag har en sådan symaskin, men den står bara hemma hos pappa och "skräpar". Har länge tänkt att jag skulle göra något med den men inte riktigt vetat vad. Nu väntar jag på idéer!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 2. Den loppisen missade jag minsann. Måste skärpa mig för jag behöver lite loppissaker.
  När jag köpte mitt underrede lämnade jga kvar symaskinen på loppisen för jag var ju bara ute efter underredet. Många undrade...

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jessica, grannen8 juni 2013 kl. 22:07

  Jo konstigare saker har man ju sparat ;)

  SvaraRadera
 4. Ett riktigtigt bra fynd har du gjort.
  Har betalat bra mycket mer för mina. Det står 3 symanskinsunderrede ute i min trädgård och alla överdelar har jag sparat i källaren ifall att :=)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 5. Vilket fyndpris! Har också ett sådant i trädgården med en specialbeställd granitskiva till som kan vara ute året runt utan att förstöras. Jag har köpt allt på blocket, så det är inte jag som fixat skivan.

  kram louise

  SvaraRadera
 6. Vilken fin gammal trampmaskin! Jag har länge tänkt som du, men fegat ur eftersom maskinen fungerar utmärkt och är så vacker i sej. På den har jag sytt lapptäcken bl.a. Bara en sån sak! :)

  Lycka till med projektet!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!