fredag 6 september 2013

Ledig fredag

Från och med 1 september har jag gått ner 20% i tjänst. Det innebär att jag kan vara ledig en dag i veckan, och idag har jag min första lediga fredag. Jisses så lyxigt det känns! Dagen har tillbringats i Kristianstad, på jakt efter hatthylla och lampa till hallen. Jag kom hem utan både det ena och det andra, men jag hittade en jättefin stege att ha som handdukshängare vid badkaret i källaren. Särdeles trevligt lunchsällskap fick jag också, i form av Tamara med bloggen Livet på Solsidan. Det får vi göra fler gånger!


Tack för alla glada tillrop angående den gula färgen i gårdagens inlägg. Jag kan dock meddela att när jag kom ut i hallen imorse, så bestämde jag mig ganska omgående för att färgen tyvärr är helt fel. Det såg inte så farligt ut på bilden igår, men i verkligheten ser den remouladsåsig ut. Säkert jätteläcker hos någon annan, men alldeles för skarp för den övriga färgskalan här på Solhäll. Ny färg är redan inhandlad, den här gången i sällskap av färgkunnig make. Fast jag har inte vågat lyfta på locket än...

5 kommentarer:

 1. Jessica, grannen6 september 2013 19:56

  Du gör så rätt med dina lediga fredagar! Underbart initiativ! Härligt att lunch med Tamara, hon är en ytterst sympatisk människa tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med ledig fredag. Jag har halvdag på fredagar och det är inte illa det heller. Lunch med Tamara låter himla trevligt :).

  Trist med färgen men det går ju i alla fall att ändra på. Hoppas det blir bra nästa gång.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Klokt val med dina fredagar :) Njut!

  Kram från grannbyn
  /Pernilla

  SvaraRadera
 4. Bra val att gå ner i tid om du har möjlighet. Livet är så mycket mer än arbete, man kan ju tex. jobba hemma. ;-)
  Vilket drömbadkar du har. Stegen passar perfekt.

  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Mera bifall får du säkert idag då...så läckert det blir i ert badrum! Fint med stegen också!

  Knepigt detta med färger - den blir ju alltid lite mörkare när hela väggen är målad! Det ska bli spännande att se en annan variant...!

  Det låter underbart med en ledig dag i veckan, det är värt alla pengar, jag lovar!
  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!