lördag 7 september 2013

Måleri och loppisfynd

Nu är Påsklilja från Alcro övermålad med Clear Grass från Nordsjöfärg. På bild är skillnaden kanske inte så markant, men i verkligheten känns allt fantastiskt mycket bättre. Den nya nyansen är både varmare och mildare. Mer som jag hade tänkt mig från början, helt enkelt!


Dörren mellan hallen och smatten är också under ommålning. Den gamla rödbruna lasyren har jag stört mig på i alla år, men nu är den äntligen borta och ersatt av...


... en ljusgrå färdigblandad färg från Cuprinol. Jäklar, vilken skillnad det blev redan efter första strykningen! (Och på före-och-efter-bilderna har väggarna faktiskt olika gul färg, även om det inte framgår så mycket.)


Det roligaste idag är annars att vi fyndade en hatthylla för 40 kronor och en hallampa för 15 kronor på loppis i grannbyn imorse. Och jag som letade i timmar inne i stan igår, haha! Om det blir bra återstår att se, men för 55 kronor har man råd att ångra sig.

8 kommentarer:

 1. ja vad kan man säga,det märks ju inte på bilden på bloggen, men är du nöjd så är ju allt OK..men fint blev det, en varm färg!Vilka fynd ni gör..visa sen!ha en bra helg

  SvaraRadera
 2. Ja dörren blev ju verkligen hur bra som helst! Hur många penseldrag har ni dragit nu? O det blev ingen flygtur för mig idag, de kunde tydligen utan sin mamma ;)

  SvaraRadera
 3. Vilket fynd med hatthyllan!

  Skönt att du känner dig mer nöjd med gula färgen nu och dörren blev ju kanon.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fattar precis, är nyansen fel stör man sig ända tills det går att rätta till. Det blev superfint! Och du måste ju vara Skånes loppisdrottning nr 1! Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Inte direkt oväntat att ni skulle hitta nåt på loppis va :) Kan hålla med om att den nya gula kulören ser bättre ut. Skönt att du är nöjd nu. Vore ju jobbigt om det skulle bli en "tredje gången gillt".

  Tack för igår förresten! Supertrevligt att ses. Var mätt resten av dagen faktiskt.

  Visade ert läckra badkar för sambon och han tyckte det var riktigt snyggt, men han undrade om man verkligen kan ligga ner i det? Hur långt är det?

  Kram och mysig helg på er!
  Tamara

  SvaraRadera
 6. Kul att fynda på loppis! Tänk att lite färg gör så mycket:) Fint!
  Snyggt blev det i badrummet med!!Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Jösses vad ni grejar, men det verkar ju bli bra allt ni tar er för, kanske för att ni inte ger er om försök nr 1 misslyckas! Ska bli intressant att se loppisfynden.

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 8. Jag tror att det kommer att bli en skitcool hall jag!
  Härligt med färg även om jag själv är en färgfegis=))

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!