onsdag 9 april 2014

Pippi på ugglor?

Att jag har haft pippi på ugglor i flera år är väl kanske ingen nyhet. Det senaste året har jag ju faktiskt kunnat känna mig riktigt trendig, eftersom det finns ugglor i alla möjliga varianter ute i handeln nuförtiden. Som de här sötnosarna i mässing på Åhléns, till exempel.


Men mitt i denna tsunami av ugglor går jag nästan och blir lite anti. Det är liksom alldeles för lätt att hitta dem nuförtiden. Och lätt ska det ju inte vara, hihi! De fina mässingsugglorna på bilden fick faktiskt stå kvar på sin hylla. Kanske kommer det någon annan hugad spekulant, som inte är lika motvals som jag, och förbarmar sig över dem. 

9 kommentarer:

 1. Du är rolig du........
  Men visst ser man ugglor överallt nuförtiden.

  Det kan väl vara så att det ska ju vara lite sport sådär att leta efter grejer man samlar på........
  en utmaning för att man ska känna stor lycka när man får tag i fyndet.

  ha det fint,
  kramar

  SvaraRadera
 2. Jessica, grannen9 april 2014 kl. 19:32

  Jag håller med dig! Roligare när det är mer som på erikshjälpen, lite sport helt enkelt ;)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva och uttrycka dig på...

  SvaraRadera
 4. Tack, 'Anonym'! Jag blir glad!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med dej, man blir lite anti när sakerna dyker upp lite väl ofta och överallt!
  Bara man inte har "ugglor i mossen" så! :)
  Lisa

  SvaraRadera
 6. De va fina.. jag skulle säkert ha köpt dem..el en av dem..för vi har ju inte Åhlens här i landet...Är det lampfötter bakom? De va fina tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Jo, men visst är det så. Är det för lätt att hitta blir det ingen sport. Jag letade efter en särskild sorts champagneglas förrut. I flera år höll jag på. Till slut hittade jag vad jag sökte och nu använder jag dem aldrig... Sporten är letandet. :-)
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar också ugglor, men har bara några väldigt väl utvalda. De från Åhléns är fina förstås, och ljusstakarna bakom också! Smatten i förra inlägget är så fin, kul med pelargoner, jag kikar efter knoppar men har inte sett någon ännu, tror inte jag näns knipsa av när de kommer, gjorde det något år och ångrade mig sen för det tog en evinnerlighet innan de kom tillbaka.

  /Jenny

  SvaraRadera
 9. Det ska vara lite sport att få tag i sakerna, fast Åhjléns ugglorna är ju fina! Fick ljusstakarna också stå kvar? Dom har jag varit inne och sneglat på...

  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!