torsdag 9 april 2015

Kurre och hans vänner

Ibland blir det allra mest oväntade och totalt oplanerade det man kommer att minnas mest från en resa. Som när vi hamnade i Washington Square Park under besöket i New York. Kanske inte precis ett av Manhattans allra mest kända landmärken (om man bortser från det faktum att lekplatsen på torget figurerar i den pedagogiska TV-serien "Sesame Street"), men för mig blev det verkligen en av resans absoluta höjdpunkter.


Orsaken är den här lille krabaten, och ett dussin av hans små kamrater, som helt ogenerat kom ner ur träden och hämtade nötter hos en man som satt på en parkbänk nedanför. Och återigen tackade jag min lyckliga stjärna för att jag hade teleobjektivet med mig. Herre gud, så söta! Är det inte så man bara smälter?!


"Mums! En nöt! Jag hugger in direkt!"


"Det smakar ju inte så dumt, det här. Jag tar en till!"


"Hon den där svenska bruden verkar vara lite väl närgången. Bäst jag klättrar upp i trädet igen, så att hon inte snor mitt godis!"


"Nä, nu vill jag faktiskt inte vara med på bild mer!"


Om någon av er någonsin åker till New York, så måste ni absolut göra ett besök i Washington Square Park. Resans absoluta höjdpunkt, som sagt. Jag längtar redan tillbaka till mina fluffiga små vänner...

4 kommentarer:

 1. Det finns fullt med ekorrar i Central Park också, och jag tror att min dotter ville fota varenda en när vi var där :)
  Ansi - balans i livet

  SvaraRadera
 2. Vilka jättefina bilder! Vilken duktig fotograf du är. :-)

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 3. Vilka underbart söta bilder!
  Ha en fin helg!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Vilka bra bilder du fick på dem, de är verkligen jättesöta! Minns att vi såg dem i kensington gardens i London, vi blev lite rädda när de var närgångna.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!