tisdag 19 maj 2015

Från sin bästa sida

Precis som med oss människor, så har vår trädgård lärt sig att visa sin bästa sida på bild. Som när man står precis framför det skeva gamla päronträdet och fotar ner mot bänken och rostornet. Som när allt börjar se så där lummigt och grönt ut. Som när tulpanerna är på gränsen till överblomning och ser ut som stora pioner på avstånd. Som när päronträdets grenar hänger ner som en romantiskt blommig gardin ovanifrån. 


Som när solljuset faller in helt rätt snett bakifrån fotografen. Som när allt ser så där lagom drömskt och lagom vilt ut. Då är trädgården som allra mest fotogenisk. Ibland önskar jag att man kunde frysa de där ögonblicken inte bara på bild, utan även i verkligheten.

4 kommentarer:

 1. Ja, det var verkligen en vacker bild och helt rätt ljus!
  Underbart!
  Saknar både solen och värmen! Hela 7 grader har vi haft i dag!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Verkligen fint! Det är tur att vi(fotograferna) får välja vinklar och objekt...i alla fall här i min trädgård. För här finns fortfarande många ful vrån.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Så vackert! Allt rätt!
  Väntar på att värmen ska komma hit!

  SvaraRadera
 4. Håller med om att trädgården är utomordentligt fotogenique på den bilden! Men inte så pjåkig på andra bilder heller... Jag blir väldigt förvånad över hur fina "avsnitt" ur verkligheten man kan få till om man bara lär sig att se med kameraögon innan man knäpper. Ibland känns det som om trädgården är finare på vintern (alltså i datorn) än på sommaren!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!