onsdag 6 maj 2015

Sååå lycklig

Det är inte ringaren i Notre Dame som står där nere i köksträdgården. Det är fröken Grön som klipper hasselgrenar i en utomordentligt oergonomisk position. Men vem orkar bry sig om lite ryggont när man har suttit inomhus precis hela dagen och bara väntat på att man ska få komma hem till trädgården och det underbara vädret? 


Så en snabb bilfärd hem vid 16.00, och en korv med bröd senare, står hon där och klipper hasselgrenar för glatta livet. Nyss har hon flyttat på tre bärbuskar och grävt bort lite gräs inför den kommande make-overn i köksträdgården. Och hon är sååå lycklig!

4 kommentarer:

 1. Ja vilken lycka det är att få gå ut i det fina vädret:) Ska bli roligt att följa hur köksträdgården ska utvecklas. Ha det fint!
  Varma hälsningar,
  Sofie

  SvaraRadera
 2. Hoppas ryggen höll! Här var lyckan stor när solen kom vid tvåtiden efter att jag jobbat förmiddag i regn och rusk. Ett utvecklingssamtal med yngste grabben och sen blev det trädgårdstid.

  SvaraRadera
 3. Klart att man blir lycklig över lite kvällshäng med sin trädgård! Jag får lite för lite av den varan för närvarande, så suget är starkt!!
  Kram
  Elin

  SvaraRadera
 4. Så glad att regnet höll sig borta så du fick dig lite välförtjänt tid där ute i det underbaraste gröna!

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!