tisdag 22 september 2015

Redo för höst

Mina gröna Ten Points-kängor från 2012 börjar onekligen bli lite nedgångna och slitna. Man kan lugnt säga att jag mer eller mindre har älskat de där skorna till döds. Som gjorda för mina fötter! Vad göra? Köpa nya, förstås! En klickning på nätet i fredags, och så sitter jag här med nya pjucks idag. Fast gröna blev de inte den här gången, utan cognacsfärgade. Jag tänkte att jag skulle våga prova på lite variation, hihi! 


Jag får erkänna att jag faktiskt börjar längta efter riktiga höstkläder. Stickade tröjor, koftor, kängor och grova strumpbyxor är ett mode som passar mig bra, fryslort som jag är. Första brasan i spisen är nog också snart på gång. Tänk, hösten är faktiskt riktigt myyyyysig!

6 kommentarer:

 1. Snygga kängor och som gjorda för hösten! Ja, det känns alltid lite kul när man får klä på sej lite sköna tröjor och annat och rejäla skor/kängor!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga.. jag skulle också vilja ha nya kängor.typ armekängor el såna som du nu köpte.Har armekängor som jag använder ännu, men om jag täcks säga hur gamla de är..pss. jag viskar ända, från 1998....inte klokt va o inte är de nu nå annorlunda ännu, lite kallare kanske men sulan är bra!.. fast vissa vintrar har jag inte använt dem utan haft typ joggingskor med strumpor för jag fryser inte..Har även ett par ..typ polecat boots..Ja nu är det nog höst så fram med tröjor mm.. här har det regnat lite av och ann idag..ha en skön höst i dina nya skor.

  SvaraRadera
 3. Ja, de är ju världens snyggaste och skönaste kängor. Jag har också dessa, både svarta, bruna och röda... Kanske är dags att uppdatera sig med ett par gröna också ;-)
  Kramar Katarina

  SvaraRadera
 4. Här har maken inte eldat ännu men snart drar han väl igång.
  Ja jag är redo för hösten med nu blir det fin nästa vecka så man får njuta lite till. Om de nu blir som de säger. Tycker de har svårt att spå väder, stämmer mer och mer sällan.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Härligt med nya skor och favoriter dessutom. Jag hoppas ni kommer trivas bra tillsammans och njuta av en härlig höst.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Låter som mina barn det, deras skoaffär i stan slog igen så nu får vi nätshoppa från samma företag. Äldste sonen är nog inne på tredje paret av samma sko, tur att hans fötter slutat växa så vi vet storleken.

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!