fredag 23 oktober 2015

Tidningsinspiraion i mängd

Nu är det visst dags att börja förbereda sig inför advent. Iallafall enligt senaste numret av Drömhem&Trädgård, som låg i brevlådan och väntade idag. Kanske får jag kapitulera inför det faktum att julförberedelserna kommer tidigare och tidigare för varje år som går. Fast skumtomtarna på godishyllan i mataffären får nog faktiskt ligga kvar ett par veckor till. Där går väl ändå gränsen! Årets variant med clementinsmak lät dock ganska lockande, och eftersom ståndaktighet och Fröken Grön inte riktigt passar i samma mening, så sitter jag kanske här och tuggar tomtar redan imorgon...


Tidningar för inspiration lär det iallafall inte bli ont av framöver, för vi som har pensionspengar som förvaltas av KPA har fått välja en gratis prenumeration på valfri tidning från Bonnier tidskrifter. (Tre nummer, tror jag det var. Gentilt så det förslår! Undrar just vad de är ute efter egentligen?) Jag valde Allt i Hemmet till mig, men snodde även makens erbjudande och kryssade i Amelia i hans namn. Vad glad han ska bli när den kommer, hihi!

4 kommentarer:

 1. Ja guu dessa tidningar och skumtomtar ha ha! Min stora last! Men är det inte värre än så får man man njuta till fullo :)
  Ha nu en skön helg, sköt om dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Oj, jag har inte fått det erbjudandet trots KPA...När och var fick du det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom i brevlådan för ca 3 veckor sedan. Vet inte om vi har nått nån slags 'magisk åldersgräns' eller så. Men det var ju bara att tacka och ta emot. ;-)

   Radera
 3. Ja, det ska tydligen börjas i tid! Man kan inte undgå att se alla inredningsförslag till jul och advent, både i butiker och magasin! Själv håller jag mej rätt lugn på den fronten. :)
  Lisa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!