torsdag 14 januari 2016

Istid

Snön är nu nästan helt borta här, men det är isigt och halt så det förslår. Jag måste nog leta fram mina broddar. Kallt är det också, men det får man väl räkna med så här i januari.


Snart har årets första hela arbetsvecka nått sitt slut. Det är märkligt det där med tid. Nog går det snabbare och snabbare ju äldre man blir? Det är väl på gott och ont, det där. Men imorgon när det redan är fredag, så kommer det garanterat mest kännas gott!

3 kommentarer:

 1. Va?! Har ni ingen snö kvar? Här kom det mer idag, så nu är det vitt, vitt, vitt och jättevackert. Skönt att det är kallt också för då är ju snön sådär fluffig och lätt som jag gillar den. Lätt att skotta eller till och med bara sopa av trappan.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja bara is är ju mindre kul men broddar är ju en bra uppfinning:) Borde införskaffa ett par jag med, det har inte blivit av......Just nu är det minus 23,1 grader här så jag har hållit mig inne nästan hela dagen....Vi har ju ganska rejält med snö nu och det var så vackert ute mitt på dagen med sol! Lite sugen att fota men onödigt att gå ut när man inte mår bra.
  Kram/Nettan

  SvaraRadera
 3. Nästan ingen snö kvar här heller men isigt överallt. Och kallt som det värsta!
  Tiden går fortare och fortare tycker jag och snabbast går den när jag jobbar, rusar fram.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!