fredag 16 september 2016

Göra ingenting

Vart den här fredagen tog vägen har jag ingen aning om. Jag startade dagen med en rejäl sovmorgon, för att sedan förflytta mig över till soffan. Där har jag sedan tillbringat större delen av dagen framför TV-program jag inte ens visste fanns. Uppenbarligen hade jag ett uppdämt behov av att göra ingenting.


När klockan passerade 17 insåg jag att jag inte ens hade hämtat in posten. Promenaden till och från brevlådan ute vid grindhålet kändes som en alldeles lagom lång aktivitet, både när det gäller tid och fysisk ansträngning. Och nu är det dags för fredagsmys med maken, som har tillbringat en hel dag på jobbet och två timmar sammanlagt i bil och ändå är piggare än jag . Så var det med den dagen...

8 kommentarer:

 1. Längtar efter sådana andhämtningsdagar! Man får dåligt samvete för att en dag försvinner, men de ger energi i långa loppet. Bra inlägg!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer alltid en ny dag, då man kan vara dubbelt så duktig! ;-)

   Radera
 2. Jag tror det är många som har ett uppdämt behov av att göra ingenting men att det är få som verkligen gör det. Kloka du som tog din lediga dag och använde den till att göra ingenting !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om jag blev så mycket piggare egentligen, men skönt var det!
   Ha en skön helg, Isa!
   /Anna-Karin

   Radera
 3. Du har helt sikkert både fortjent en hviledag og trængt til den :-) Håber du nød den helt uden dårlig samvittighed!

  SvaraRadera
 4. Ha, ha....ett uppdämt behov av att göra ingenting, det var väl mitt i prick.Det gjorde du väl alldeles rätt i... Sådana dagar har jag ibland också då jag mest bara ÄR och det är verkligen skönt ibland!
  Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. När göra-ingenting blir en OS-gren, då kan du och jag utgöra svenska landslaget! ;-)

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!