lördag 8 oktober 2016

Hemmalördag

Vi har en alldeles obokad lördag här hemma i "Glesbygd". Ibland är det extra skönt med sådana dagar; i synnerhet så här på hösten när man är lite allmänt trött av naturen. Vi körde en låda med blandat innehåll till vår lokala välgörenhetsloppis efter frukost, och passade på att stanna till vid ytterligare en när vi ändå var ute och körde. Har man gjort sig av med grejer kan man ju handla nya, hihi! Som till exempel en saltströare i kristall, en träskål med fin patina och en stuvbit grön- och vitrutigt tyg.


Medan maken var på mataffären och handlade, så passade jag på att handla "lördagsgodis" på byns finaste lilla blomsteraffär: Grön hortensia, melerad krysantemum, silvrig eukalyptus och roströda "bär". 


Det grön- och vitrutiga tyget på den översta bilden ska jag använda för att klä om vår fula gamla strykbräda. När jag ändå var nere på byn passade jag på att titta in på byns suveräna järnhandel och köpa en häftpistol. Om det går att förebygga onödigt lidande och alltför många fula ord så är det ju bra, hihi! Dags att sätta igång med det projektet nu. 

2 kommentarer:

 1. En gång i veckan kör jag en låda med prylar till vår second hand-butik och ändå märks det inte att det blir mindre prylar! Men jag försöker att inte köpa något och det går riktigt bra.
  En så underbart vacker bukett du köpt! Jag plockar fortfarande in rosor från min New Dawn, den har varit fantastisk i år.
  Fin kväll på dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. En låda i veckan, det var inte illa! :-)

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!