söndag 23 oktober 2016

Höstfix utomhus

Under ett par timmar idag gjorde vi ett ryck och höstfixade lite utomhus. Parasoll, bänkar, bord och stolar åkte in i ladan, tillsammans med vinterkänsliga trädgårdsprydnader och en massa annat småplock. Många grejer blev det... Tur vi har en lada!


Sen invigde vi den nya stegen och rensade hängrännorna runt hela huset. Det låg lite löv och gegga här och där, men det var inte så farligt som vi befarade. Nu är det iallafall rensat, avspolat och klart.


Grön hink, så klart. Här tänker vi på helheten, hihi!


Snäckdammen är tömd på vatten, och Putte har fått komma upp ur sitt bad. Rena knän har hon ju inte precis, men hon ser iallafall ut att gilla hösten.


Jag har en del krukor kvar att tömma och ta hand om, men det tror jag får vänta till nästa helg. En hel del sådant som är frodigt och fint fortfarande har jag ställt in i växthuset så länge. Nu regnar det på riktigt ute, så nu kurar vi inne i stugan resten av dagen. 

2 kommentarer:

 1. Skönt att ha gjort så mycket av höstarbetet. Här har det regnat hela helgen och det behövs. Men man blir fort trött på regn så någon dag med uppehåll skadar inte för humöret.
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. En egen lada att ställa in allt efter sommaren skulle jag också behöva. Det måste ju vara superpraktiskt att stuva in allt i.
  Här har det varit ruggväder hela helgen och jag har inte ens stuckit ut näsan.
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!