fredag 4 november 2016

Äppel päppel

Mitt absolut enklaste och vackraste höst- och vinterpynt inomhus är att dekorera med röda äpplen. Det är ju bara att köpa en påse på mataffären och hälla upp dem i någon trevlig skål (eller som här en korg av luffarsmide), och hux flux så har man pyntat klart. Finns det något mer hemtrevligt, liksom? 


Sen är jag ju en riktig sucker for package och tycker det är roligt att pynta med sådant som kommer i trevliga förpackningar. Som de är söta äppelmustflaskorna i trälåda, som jag hittade på matavdelningen på IKEA tidigare i höst. Lite för goda att dricka för att få stå orörda, dock. Både maken och jag är svaga för just äpplemust...


Äpplen i alla möjliga former, som sagt. Lätt som en plätt, och lättillgängligt, billigt, vackert och gott på samma gång!

3 kommentarer:

 1. Håller med, såna där röda äpplen är så fint, brukar pynta med det till jul, så jag väntar i några veckor till...;) snart är vi där, så mysigt!

  Kram GUnilla

  SvaraRadera
 2. Supersnygg äpplemust! Tänk att det stora möbelvaruhuset kan få till det så bra ibland. Att de är goda är ju en bonus och de kan ju fungera som dekoration även om de är tomma.

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 3. Ja äpplen gör susen! Smakar gott och så en skön inredningsdetalj...
  Önskar dig en skön helg nu!
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!