lördag 5 november 2016

Nominerad!

För någon vecka sedan kom det ett trevligt mail från Trendrum.se, som berättade att någon har nominerat mig till deras tävling "Sveriges bästa inredningsbloggare". Tydligen är jag en av de nominerade för juli månad, och på Trendrums hemsida låter presentationen av min blogg så här:

"Fröken Gröns Blogg - Sommarhuset i nordöstra Skåne förblev inte sommarhus i mer än 2 år. Det som Anna-Karin själv beskriver som 76 skeva kvadratmeter blev permanentbostad när hon och maken inte ville åka tillbaka till lägenheten i storstaden efter sina vistelser i huset. Lägenheten såldes liksom det mesta av bohaget, så det blev inte mycket till flyttlass; det blev istället en omstart som gjorde att de inte behöver arbeta heltid på sina lärartjänster. Nu finns det tid till både gamla och nya hobbies och ett efterlängtat lugn lagom långt bort från stadsstressen. I den gamla smedsbostaden blir böcker lästa, det renoveras och pysslas. Trädgården har gett upphov till ett nyvaknat intresse och eftersom Anna-Karin är passionerad hobbyfotograf så får vi som läsare se härliga bilder på både den och det charmiga huset."


Vilka fantastiskt snälla läsare jag har! Tack snälla du (eller ni) som ligger bakom det här. Jag är i väldigt gott sällskap av 59 andra bloggar kan jag säga, men jag måste medge att det är både smickrande och roligt.

Om ni har ett Facebook-konto och vill rösta på mig (eller någon annan av de fina bloggarna, för den delen) så kan ni göra det om ni klickar HÄR. Röstningen pågår fram till den 15 december, då tre pristagare utses.

6 kommentarer:

 1. Ohh så kul! Härlig nominering och klart jag ska rösta på dig :)
  Önskar dig en skön helg nu!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Grattis från Blekinge.

  SvaraRadera
 3. Så roligt och välförtjänt ! Stort Grattis !
  Tyvärr har jag inget Facebookskonto ...
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!