onsdag 30 augusti 2017

Fjärilsbuskar, sushi och hörlurar

Fjärilsbuskarna är inte riktigt på hugget i år. Iallafall inte så som de var förra året, då de stack iväg rejält på höjden och blommade så det knakade. En av dem frös nästan bort helt i den sena vårfrosten, och den andra är inte lika hög och blommar inte alls lika rikligt som 2016. En och annan fjäril kommer iallafall på besök för att smörja kråset på de få blommor som har slagit ut. 


Efter jobbet idag åkte maken och jag på spontanbesök till stan (som är Kristianstad), där vi käkade sushi och köpte ett par trådlösa hörlurar till mig. Jag lyssnar ofta på radio och poddar på mobilen, både när jag stökar i köket och grejar i trädgården, och tänkte att det kunde vara praktiskt att slippa fastna i en massa sladdar hela tiden. Dessutom kan jag använda dem när jag kränger True Crime-dokumentärer på Netflix på datorn. Finemang!

3 kommentarer:

 1. Har också funderat på trådlösa hörlurar. Är du nöjd med dina? Vilka köpte du? Hälsningar Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte ett par från Sony som heter MDR-ZX220BT. Lite mellanprisklass, tror jag. Har använt dem både till och från jobbet idag, på en ogräsrunda i trädgården och när jag stod och diskade. Väger inte så mycket och har tillräckligt bra ljud för mig. (Lyssnar på musik och poddar.) Jag är nöjd!

   Radera
  2. Tack, måste få ändan ur vagnen och köpa ett par åt mej :-). Annika

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!