torsdag 5 oktober 2017

Vantar, dahlia och läggdags

Nu är det höst på riktigt, så nu vill jag ha vantar på mig. Iallafall när jag går till bussen på morgonen, för då är jag fortfarande alltid lite så där sängvärmehuttrig, om ni förstår vad jag menar. Vantar är dessvärre en förbrukningsvara för mig. Det är ganska sällan jag lyckas behålla paret intakt från en säsong till en annan. Dyra handskar köper jag aldrig, för det är helt enkelt inte lönt. Hösten 2017 sportar jag fodrade fingervantar med silverrosor och paljetter, för lite glamour i vardagen blir man ju iallafall inte ledsen av.


I köksträdgården börjar det mesta förfalla, men jag plockar fortfarande dahliabuketter här nere varje vecka. Här är dagens bukett, som numera förgyller tillvaron inomhus. Jag fyllde ut den med lite kärleksört, som står på "i-väntan-på-omplacering" i en pallkrage. Härligt med alla färger!


Varje vardagskväll tänker jag att jag ska gå och lägga mig tidigt och läsa. Hittills har jag inte lyckats den här veckan, för i måndags var jag på körövning, i tisdags tittade jag på "Tro, hopp och kärlek" och igår vet jag inte vad jag gjorde. Kanske röner jag större framgång ikväll, så godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!