måndag 26 mars 2018

Dockvagn

Ja, nu har ni väl legat sömnlösa i natt och grubblat över vad det var jag släpade hem från skroten igår. Känner ni mig rätt så förstår ni att det var något helt onödigt, hihi! Det blev lite fortsättning på ett påbörjat tema kan man säga, för tidigare i vår släpade jag ju hem en docksäng, och nu igår kom jag hemdragandes med en...


... DOCKVAGN! Jag säger då det, det finns visst inget slut på galenskaperna... Men den var ju så himla fin, och jag fick betala så himla lite för den att det praktiskt taget hade varit kriminellt att inte tacka ja.


Och en dockvagn är ju så himla användbar! Man kan förvara grejer i den. Eller ha den som bokvagn. Eller som tidningskorg. Eller som minibar. Eller ha krukväxter i den. Eller ha den som "dramaten" när man går till affären och handlar. Eller ha den när man ska flytta tunga stenar i trädgården. Eller...  Ni ser ju, användningsområdena är helt obegränsade!


Eller så hamnar den ute i ladan, bland alla andra användbara fynd som jag har släpat hem genom åren... 


Om man är 4,6 år eller 46 år tycks visst inte spela någon större roll. Man kan bli barnsligt glad över att ha fått en bedårande fin liten dockvagn, hihi! Iallafall om man heter Fröken Grön och är lite koko. För det kan man nog lugnt säga att hon är...

2 kommentarer:

  1. En intellektuell nalle som läser italiensk litteratur (dock i översättning) :) Men vi tror den blir snygg med rosa pelargoner i.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, ett gäng Mårbacka-pelargoner vore ju rasande grant!

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!