lördag 31 mars 2018

Påskafton

Påskafton började (helt väntat) med att jag kom ur sängen sist och blev Stäckukötten. Över frukostkaffet konstaterade jag att jag faktiskt var citerad i Kristianstadsbladet, fast uttalandet var aningen friserat får man nog säga. (Jag var nog lite för osammanhängande i live-versionen, haha!) Sen körde  vi till Karlskrona, där vi har firat en födelsedag och ätit god middag, och nu framåt kvällskvisten är vi hemma i stugan igen.


Nu kurar jag i morgonrock och tofflor och väntar på "Den unge kommissarie Morse". Tre nya trädgårdstidningar och en kasse full av mammas gamla veckotidningar håller mig sysselsatt så länge. Det känns i luften att det är mer snö på ingång; råkallt är bara förnamnet. 


Vilken lyx att vi faktiskt har TVÅ lediga dagar till framför oss! Ska man tänka att det liksom är två söndagar i rad? Jag tycker nog att det känns roligare att tänka att det är lördag imorgon med. I mina planer för morgondagen ingår hursomhelst att sova tillräckligt länge för att landa titeln Påskloska (vilket inte är så svårt, eftersom maken är morgonpigg), och sen tänker jag nog mest gå runt i pyjamas och mysa hela dagen. Man kan ju alltid skylla på det där annalkande snövädret. Någon nytta ska man ju ha av det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!