tisdag 3 juli 2018

Kom och köp!

För ett år sedan klickade jag hem drömskorna: Ett par gröna träskor i sandalmodell av märket Swedish Hasbeens. Jag såg framför mig hur chic jag skulle vara och hur elegant jag skulle trippa runt i mina fina nya skor. Dyra som attan var de också, men vad gör man inte för att få äga de ultimata gröna skorna? Att jag varken kan gå i klackar eller i träskor råkade jag visst förtränga helt... 


När jag packade upp paketet med mina fina skor kände jag mig faktiskt både chic och elegant. Iallafall så länge jag satt kvar i soffan. För så snart jag ställde mig upp och tog mina första trevande steg drabbades jag av den bistra insikten att Fröken Grön i träskor med klack är ungefär lika graciös som en elefant på styltor.


Nu har mina fina dyra gröna träskor tillbringat ett helt år på vinden. Jag har tagit fram dem ibland, provat dem och klampat runt några varv i stugan i hopp om att det där med elegans är något som kommer med åldern, men icke. Idag lade jag ut dem på Tradera. Både skorna och jag hoppas att de kommer till användning hos någon annan. Kanske hos dig? Kom och köp! Du hittar dem om du klickar HÄR.

1 kommentar:

  1. Såå fina! Hade budat direkt om de varit tre nr mindre...
    Skorpan

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!