lördag 3 november 2018

Hej igen, Madrid!

Det känns alltid lite som att man fuskar, när man gör tidsinställda inlägg. För om sanningen ska fram så har jag och maken vaknat till den här utsikten över takåsarna i Madrid de senaste tre dagarna. 


Vi var ju här för 2,5 år sedan, men då kortade det hemska terrorattentatet i Bryssel (där vi skulle ha mellanlandat men tack och lov aldrig hann så långt) ner resan rejält. Den här gången gick dock allt helt enligt planen.


Vi kör alltid våra storstadssemestrar lite på gehör (accidental tourists). Det brukar bli bra, och det blev det även den här gången. Undrar hur många mil vi gick varje dag, egentligen?


Mest har vi fokuserat på mat och dryck, hihi! Tapas och cerveza minst varannan timme har det blivit, följt av ett par riktigt bra restaurangbesök på kvällarna.


I skrivande stund sitter vi på tåget mot Hässleholm, där bilen står och väntar. Bilderna plockade jag från min mobiltelefon, men jag hade den riktiga kameran med mig också, så det kommer kanske ytterligare ett litet reseinlägg imorgon. Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!