onsdag 26 december 2018

Juldag och annandag

Juldagen tillbringade vi i Karlskrona, där vi hann få en nypa frisk luft efter middagen. Att promenera nere på kajen på Kungsbron är som att befinna sig i en vacker målning med ständigt föränderlig färgskala. Igår sken solen och allt blev blått och ljust. Så ljuvligt! Jag vet inte hur många gånger jag har fotograferat den där fyren ute på Stumholmen. 


Att mata måsar med gammalt bröd är onekligen en Hitchcock-liknande upplevelse, haha! Det är inga små delikata pippifåglar, precis. Inte är de direkt vänliga mot varandra heller, men det har helt klart ett underhållningsvärde att betrakta detta skådespel.


När vi kom hem igår kväll tände vi marschaller för andra kvällen i rad. Det blir så himla stämningsfullt när elden fladdrar i mörkret!


Och idag gör vi inte ett smack. Jag ligger under ett täcke i julklappspyjamasen och äter jelly beans från Los Angeles och tittar på avsnitt efter avsnitt av Salvage Hunters på Discovery. En alldeles lagom aktivitet på annandagen.


Nu har maken dragit igång bastun, och med tanke på att sunkighetsfaktorn på bloggerskan börjar bli ganska hög efter det myckna julfirandet, så kanske jag ska pallra mig ner till badstugan iallafall. Jag behöver ju inte ens klä på mig. Hmm, det tål att tänkas på...

Fotnot: Det blev bilder från mobilen idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!