tisdag 12 februari 2019

En liten grön grunka

"Jag hittade en liten grön grunka i en låda idag och kom att tänka på dig," skrev Jenny i kommentarsfältet för några dagar sedan, och idag dök det plötsligt upp ett litet paket från henne i brevlådan. Det innehöll en alldeles bedårande liten plåtdosa i den allra härligaste klargröna färgen. Jisses, så snällt! 


Under locket låg dessutom två små fröpåsar med Linné-tagetes och Caribbean-krasse. Tusen tack, Jenny! Jag blev verkligen glad! När jag vattnar mina fina blommor i sommar, ska jag tänka på dig. Och råkar du ha vägarna förbi "Glesbygd" någon gång, så får du titta in på en kopp kaffe. Adressen har du ju redan! 😊

4 kommentarer:

 1. Det var så lite så!
  Ha en fortsatt fin vecka, till helgen är det ju dessutom lite solsken utlovat!☀️
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Vilken fin liten dosa, och härlig gest dessutom! Tänk, vilka vackra förpackningar man hade förr! Du vet säkert att det har varit färgband till en skrivmaskin i dosan. Gammal som jag är var jag ju med på tiden före datorn, när man skrev på maskin.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick en senapsgul skrivmaskin i julklapp när jag var liten! Och på högstadiet hade vi till och med maskinskrivning på schemat. Så jag är rätt gammal jag också, hihi!

   Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!