lördag 29 juni 2019

Liten bänk

Vi har en cricketplan på framsidan. Eller en krocketplan, om man hellre vill det. En lååång gräsmatta med några buskar längs vänsterkanten och några fruktträd mot slutet, men i övrigt bara gräs. Jag har tankar om vad jag skulle vilja göra här på sikt, men i det här inlägget tänkte jag mest visa den lilla bänken som står där borta. 


När jag hade klippt gräset ikväll, kom jag nämligen på att det skulle skapa ett ganska trevligt siktdjup att ställa någonting där borta i andra änden. Sedan tidigare står det ett fågelbad på fot mellan fruktträden, men det syns i ärlighetens namn inte så bra på håll. Bänken blev toppen!


Det lilla eternithuset i bakgrunden (som egentligen ligger längre ner i backen än vad det ser ut som på den inzoomade bilden) ägdes också av smeden, som bodde här på Solhäll före oss. Han samlade på sig så mycket antikviteter och gamla saker att han behövde TVÅ hus för att härbärgera allt. Jag skulle också behöva två hus, hihi!


Bänken blev en trevlig focal point även från köksfönstret. I förgrunden ser man rabatten jag anlade förra året. Den har verkligen tagit sig bra i år. 


Jag klippte gräset så sent att jag missade de första två målen i Sverige-Tyskland-matchen, men resten av matchen kunde jag inte slita mig. Vilka tjejer, alltså! Så himla härlig fotboll! Nog är det något visst med VM-sommar, ändå. Det gör liksom det somriga ännu mer somrigt. Och på onsdag blir det mera, hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!