söndag 29 december 2019

Antikmarknad och smygstädning

Efter frukost tog maken och jag oss en liten tur till Linderöd, som ligger mellan Kristianstad och Hörby. Där var det antik- och samlarmarknad i sporthallen idag, och som alltid i sådana sammanhang var det roligt att bara gå runt och titta på alla fina gamla saker. Så här precis efter jul visade det sig vara lätt att pruta på julgranskulor, så jag köpte sex stycken. Nog är det något visst med gamla glaskulor ändå. 


Jag hängde faktiskt upp mina nya (gamla) kulor i granen när jag kom hem, men i övrigt har jag  börjat plocka bort julen lite grann så där i smyg. En liten julgrupp, som maken fick i present strax före jul, har till exempel blivit av med sin tomtedekoration och har fått en grön kruka istället för en röd. Den gröna mossan får dock vara kvar, för den tycker jag funkar fint i januari också. 


Eftermiddagen har jag mestadels tillbringat i sängen med en bra bok. Mitt förra nyårslöfte, att läsa minst 12 böcker under 2019, är dock tyvärr långt ifrån att uppfyllas... Jag får nog göra ett nytt försök under 2020. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!