tisdag 31 mars 2020

Kul på TV

Så här i coronatider krävs det inte så mycket för att man ska bli glad. Själv blev jag just lite lycklig när jag kom på att det är tisdag och därmed "Trädgårdstider" på TV ikväll. Och det blir snart mer trädgårds-TV att längta efter, när det brittiska programmet "Trädgårdsmästarna" börjar onsdagen den 8 april på TV7. Brittiska trädgårdsprogram är ju alltid lovely


Sen ska ju Karl-Fredrik, som driver butik med växter och heminredning på gården Eklaholm på Österlen, få ett eget trädgårdsprogram på TV4. När det börjar har jag dock inte lyckats hitta någonstans. 


Svensk TV har också ett par kul livsstilsprogram på gång. Jag ser till exempel fram emot att få följa Pernilla Månsson Colts nya SVT-projekt "Husdrömmar - Sicilien", som börjar redan torsdagen den 2 april. Där får vi följa Bill och Marie från Höganäs (som tidigare var med i det vanliga "Husdrömmar") när de renoverar ett rosa kråkslott på just Sicilien. En trailer för programmet hittar man HÄR.


"Hjälp, vi har köpt bondgård" med Kalle och Brita Zackari vill man ju inte heller missa. Det börjar också torsdagen den 2 april på SVT. Deras Instagramkonto är alltid trevligt att följa, så det kan nog bli en kul serie. En trailer för programmet kan man se om man klickar HÄR.


Tur ändå att man kan titta på TV, om man nu ska sitta hemma och uggla. 

1 kommentar:

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!