måndag 30 mars 2020

Smygstartar påsk

Kanske är det för att jag jobbar hemifrån om vardagarna och mest längtar efter att sitta vid min dator och snaska chokladägg, men nu är jag iallafall redan himla sugen på att dra igång påsken. Jag har smygstartat idag med att sätta ut två små rostbruna hönor bredvid verandatrappan. Och ja, jag har snaskat choklad vid min dator också, hehe!


Visst är de lite charmiga ändå? Som två kycklingfiléer med ben och vingar. De kommer från Wikholm Form och just mina är hemklickade från Ängshem Inrederi. (Varsågod, lite gratisreklam till två fina svenska företag, så här i coronatider.)


I den gistna gamla skottkärran (som jag dömde ut redan för ett par år sedan) har jag satt en korg med påskliljelökar i kruka, som de sålde billigt på mataffären. Det blir läckert när alla slår ut. Hoppas de hinner till påsk, det kalla vädret till trots. Solsken har de iallafall fått idag. 


Lagom till att min arbetsdag var över hittade jag senaste numret av "Allt om trädgård" i brevlådan. Det kan man kalla bra tajming.


För övrigt så ser ni rätt på den första bilden. Alla fina körsbärsblommor på mitt lilla träd har frusit ihjäl under den senaste veckans frostnätter, och då har jag ändå daltat lite och täckt den med ett lakan om kvällarna. Nåja, vad är väl en bal på slottet. Våren 2020 kändes ju redan som något man helst skulle vilja reklamera. Men det kommer en vår nästa år också. 

1 kommentar:

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!