onsdag 29 april 2020

Dreamy White och Apricot Foxx

Gårdagens inlägg gjorde mig själv nyfiken, hihi! Vad är det egentligen för tulpansorter som kommer upp i rabatten vid uteplatsen? På bara två-tre dagar har de slagit ut ännu mer, och nu börjar man ändå kunna skönja vilken färg de drar åt, men vad det är för sorter har jag inte lagt på minnet. Tur att man kan backa bakåt i sin egen blogg och titta efter!


Låt mig presentera Dreamy White och Apricot Foxx! Vilket paket som innehöll flest lökar framgår med tydlighet av bilderna...


Det kommer dock några aprikosfärgade till, där borta bakom Chokladpojken. (Han är för övrigt lite sur just nu, för det är noen som har lævet lort på hans hoved, hihi!) Vidjehortensian längst bak är lite svårväckt i år. Den ser mest pinnig ut, tycker jag. Fast jag glömmer att det fortfarande bara är april, så det kanske är fullt normalt. Om det är så att den faktiskt har gett upp i vinter lär jag ju bli varse vad det lider. 


Mina 15-kronors rea-pioner är också på gång. De är så himla vackra i färgen, nu innan bladen slår ut på riktigt. För tillfället matchar de mina rostiga blomsterstöd väldans bra.


Jag ska ta några helhetsbilder för min egen dokumentation, så att jag ser var jag kan fylla på med nya lökar till hösten. Nästa vår vill jag ha HELA rabatten full av blommande tulpaner!

1 kommentar:

  1. Jag gör samma ibland, går tillbaka på min blogg och hittar fakta jag glömt.
    Fint med dina tulpaner.
    Ha det bra!

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!