söndag 15 november 2020

Novembersöndag

Bortsett från en liten promenix ner till affären, så har jag inte varit utomhus alls idag. Det är så där grått och fuktigt som bara skåneväder kan vara, och även om det fortfarande är förhållandevis varmt enligt termometern, så kryper det liksom under skinnet på en. Bäst att stanna inomhus, alltså.

Dagens enda ordentliga aktivitet blev städning av städskåpet i hallen, där vi (mest jag) tenderar att slänga in både det ena och det andra som man inte vill ska ligga framme och skräpa. Det brukar bli allt från körnoter till halsdukar till träningsgrejer (inte mina...) där inne. Nu är det välorganiserat som attan, men allt det där jag städade bort ligger i en jättehög på hallgolvet, haha! Efteråt kände jag mig iallafall värd en städbelöning i form av en bit morotskaka och en kopp kaffe med varm vispad mjölk. Mums, jag älskar morotskaka!

Sen har jag mest suttit i sängen och bläddrat i bibliotekstidningar. Den här veckan har jag lånat hem Gård och Torp, som verkligen bjuder på vackra hem. Jag hade sällskap av den lilla träräven från förra årets julkollektion på Åhléns och gjorde det extra söndagsmysigt för oss med tända ljus på fönsterbrädan.


Och snart är det dags för måndag igen. Jag har bestämt att jag ska åka till jobbet och hämta hem min skrivbordsstol, så att jag kan sitta lite bättre när jag sitter med datorn vid köksbordet. Skåpbil är praktiskt, som sagt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!