torsdag 12 november 2020

Sparkling advent

Spritromantik är vanligtvis inte min grej, men årets Blossa-glögg brukar man ju ändå vilja testa. Årets flaska är verkligen supersnygg att titta på (turkosgrönt med maroccanskt mönster), men smakkombinationen mynta och grönt te låter absolut inte som något för mig. På hyllan bredvid hittade jag istället Blossa Sparkling & Spices Classic Red med smak av kardemumma, pomerans, kanel, röda bär och kryddnejlika. Det lät ju bra mycket trevligare, så det fick bli en sådan istället. Om vi vill ha varm glögg, får det bli vanlig hederlig saftglögg från mataffären. Det är ju faktiskt inte så dumt det heller. 


Ser ni min nya fina terracottakruka där till vänster i bild? Jag älskar den bulliga formen! Den ska det bli tallris i till advent, har jag tänkt. Och det är ju faktiskt rätt snart. Mysigt ändå, eller hur? Fast jag håller mig nog till lördagen den 28 november, innan jag går loss med pyntandet på allvar. Har ni tjuvstartat än?

2 kommentarer:

  1. Nej - har inte ens tänkt på en krans ännu. Det har varit så bra väder att gräva och flytta växter i att det känns knappt som höst och absolut inte som november :)

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig om att hösten har känts ovanligt varm. Fast jag känner att trädgårdslusten börjar gå i ide för egen del.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!